Wallapop met fraaie app is de leukste online vlooienmarkt

Redactie
6 juli 2015, 14:49
1 min leestijd
Wallapop met fraaie app is de leukste online vlooienmarkt

Wallapop is een online vlooienmarkt waar je tweedehands spullen kunt kopen en verkopen. De Android-app toont al die spullen in een fraai design waar je heerlijk doorheen scrollt.

Lees verder na de advertentie.

Alle artikelen die op Wallapop staan, worden gesorteerd op basis van locatie. Hoe dichter een product zich bij je bevindt, hoe hoger ‘ie in de lijst wordt getoond. De mensen achter  Wallapop benadrukken dat het belangrijk is om met een verkoper af te spreken, zodat je het product in het echt even kunt zien. Daarom toont de app producten in de buurt helemaal bovenaan.

Dit kun je met  Wallapop

Via de app heb je de mogelijkheid om een verkoper te benaderen en een berichtje te sturen. Vervolgens kun je een afspraak maken om het product te bekijken.  Wallapop laat je logischerwijs ook op producten bieden, in plaats van direct de vraagprijs te accepteren. Via de fotogalerij kun je meer foto’s van het betreffende product bekijken.

Met  Wallapop kun je ook zelf producten verkopen. “Maak een foto en zet ‘m op  Wallapop, zo simpel is het. Vervolgens kom je direct in contact mensen potentiële kopers uit de buurt”, aldus de makers. Via het menu van de app kun je meerdere foto’s, een beschrijving en een categorie toevoegen. Een aanbieding is eveneens via Facebook te delen. Daarnaast is het fijn dat  Wallapop geen kosten voor de koop of verkoop rekent; het gebruik is geheel gratis.

Download  Wallapop

Wallapop is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3.3 en hoger.

Download Wallapop in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu