De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Met deze Galaxy Note 10-wallpapers ‘verberg’ je het cameragat

Wouter Nijsen
3 september 2019, 13:46
2 min leestijd
Met deze Galaxy Note 10-wallpapers ‘verberg’ je het cameragat

De nieuwe Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus hebben een gat in het scherm voor de selfiecamera, maar als je dit niet mooi vindt, kun je deze wallpapers gebruiken om het gaatje op een leuke manier te verbergen.

Lees verder na de advertentie.

WallPix voor je Galaxy Note 10-achtergronden

Net als de Samsung Galaxy S10, S10 Plus en S10e hebben de Galaxy Note 10 en Note 10 Plus een gat in het scherm voor de frontcamera. Dit zit niet in de rechter bovenhoek, maar in het midden van de bovenkant. Dit oogt symmetrisch en futuristisch, maar hierdoor valt het gaatje ook meer op. Dan kan het zijn dat je je stoort aan het zwarte gat in het display.

wallpix

Met de app WallPix kun je achtergronden instellen die het cameragaatje verbergen en omtoveren tot een grappig detail. Zo zijn er plaatjes van Spider-Man, Iron Man, Dragon Ball Z en allerlei andere achtergronden. WallPix is gratis te downloaden en de wallpapers kun je kosteloos op je Note 10 (Plus) instellen. Om achtergronden te downloaden, heb je de Pro-versie van 4,59 euro nodig.

Op een speciale pagina op Reddit vind je nog veel meer achtergronden die zijn gemaakt voor de Note 10 en Note 10 Plus. In de Galaxy Store van Samsung is zelfs een aparte sectie te vinden, waar achtergronden worden verzameld die op een geinige manier met het cameragat van de toestellen omgaan. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om een volledig zwarte wallpaper in te stellen, zodat je het gaatje bijna niet meer ziet.

Download WallPix in de Play Store (gratis, met in-app aankopen)

Meer over de Galaxy Note 10 en Note 10 Plus

De Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus zijn sinds 23 augustus verkrijgbaar in Nederland voor adviesprijzen van 949 en 1099 euro. De telefoons komen in twee kleuren: Aura Black en Aura Glow.

Android Planet heeft een uitgebreide review van de Galaxy Note 10 Plus gepubliceerd. De video, waarin we je in een paar minuten bijpraten over de smartphone, zie je hieronder.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu