Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Wandel en ontdek routes met deze vernieuwde Android-app

Wouter Nijsen
13 september 2015, 11:10
1 min leestijd
Wandel en ontdek routes met deze vernieuwde Android-app

Wandel je graag en ben je op zoek naar nieuwe routes om te lopen, dan is de Wandelen-app misschien wel wat voor jou. De Android-app heeft onlangs een opfrisbeurt gekregen.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met de Wandelen-app

De Wandelen-app was al een tijdje beschikbaar in Google Play, maar werd enkele dagen geleden van een flinke update voorzien. De app bevat circa 3500 natuur- en stadswandelingen, maar nieuw zijn de lange  afstandswandelingen. Die vind je – samen met alle andere opties – in het uitklapmenu linksboven. Ze kosten overigens geld, al  zijn ze niet al te duur.

Omdat er een zoekfunctie is toegevoegd aan de app,  is ook het vinden van een geschikte wandelroute nu makkelijker. Je kiest simpelweg een categorie, locatie en afstand en je krijgt alle beschikbare routes in de applicatie te zien. Routes worden als groene bolletjes op een grote kaart getoond, en je selecteert er eentje door er simpelweg op te tikken.

In de Wandelen-app vind je verder meer dan 1500 wandelevenementen en kun je informatie over bepaalde natuurgebieden opvragen. Een leuke feature is de GPS-functie, waarmee je je eigen wandelingen kunt opnemen om zo nieuwe routes te verdienen.

Download de vernieuwde Wandelen-app

De vernieuwde Wandelen-app staat nu in Google Play en is via onderstaande link gratis te downloaden. De app is 5,5MB groot en werkt met Android 4.0 of hoger.

Download Wandelen in Google Play (gratis, met in-app aankopen)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu