De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Waterpolo Nederland voor Android: alle info voor de fanatieke waterpoloër

Redactie
11 november 2010, 14:40
1 min leestijd
Waterpolo Nederland voor Android: alle info voor de fanatieke waterpoloër
waterpolo5

Waterpolo Nederland heeft sinds deze week een eigen Android-applicatie. Doe je aan watersport? Dan vertelt deze applicatie waar je een wedstrijd hebt, op welke dag en hoe laat. Ook kun je uitslagen bekijken en precies zien hoeveel punten nodig zijn om de winnaar van de competitie te worden.

Ontwikkelaar Mark Heinis ontwikkelde de nuttige applicatie. Waterpolo Nederland laadt automatisch competitiegegevens in, waardoor de gebruiker altijd beschikt over de meest actuele data.

Pluspunt is de route-informatie. Stel, je hebt een wedstrijd in zwembad ‘t Derde Haad, dan open je met één druk op de knop het navigatiesysteem. Het adres staat er automatisch in, waardoor je zorgeloos navigeert naar het noordelijke Harlingen.

Lees verder na de advertentie.

Er is een gratis versie en een betaalde versie beschikbaar. De betaalde versie wordt de ‘donatie-versie’ genoemd, maar toch bevat deze variant enkele extra’s. In de donatie-versie kun je jouw favoriete club selecteren, het zwembad bekijken in Google Streetview en op zoek gaan naar POI’s (interessante bezienswaardigheden) in de buurt van het zwembad.

waterpolo-qr
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu