De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wave Launcher: een klein beetje webOS voor je Android-telefoon

Wouter Nijsen
5 maart 2011, 9:25
1 min leestijd
Wave Launcher: een klein beetje webOS voor je Android-telefoon
Wave Launcher_banner_Android

Wave Launcher is een leuke app voor je Android-telefoon die de bekende webOS launcher van bijvoorbeeld de Palm Pre nabootst. Het enige wat je hoeft te doen om Wave Launcher te activeren is vanaf de onderkant van je scherm omhoog swipen. Je kunt nu naar links en rechts over de “wave” swipen om de app die je wilt starten te selecteren. Heb jij je bedacht en wil je toch geen app starten, dan volstaat een swipe naar beneden om de launcher weer te laten verdwijnen.

Wave Launcher kan elke willekeurig app die je op je Android-device geïnstalleerd hebt starten. Welke apps je in de launcher wilt hebben kun je bij de instellingen aangeven. Doordat een swipe voldoende is om Wave Launcher te starten werkt dit niet alleen vanaf je homescreen maar ook vanuit een app waardoor je bijzonder snel tussen verschillende programma’s kunt wisselen. Mocht je overigens liever van links naar rechts of recht naar links swipen om Wave Launcher te starten dan kun je dit via de callibratie-optie wijzigen.

Lees verder na de advertentie.

Wave Launcher_Android
Wave Launcher_Android_1

Wave Launcher is eindelijk weer eens een lekkere anders dan anders app die leuke functionaliteit aan je Android-telefoon toevoegt. Voor €0,72 kun je Wave Launcher downloaden in de Android Market. Direct downloaden kan door het selecteren van deze link of door de QR-code te scannen. Meer info is te vinden op de website van de ontwikkelaar

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu