De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wear Dialer laat je snel en simpel bellen vanaf je smartwatch

Rick van der Veer
4 november 2016, 12:18
1 min leestijd
Wear Dialer laat je snel en simpel bellen vanaf je smartwatch

Wear Dialer biedt een eenvoudige interface om direct vanaf je smartwatch te kunnen bellen. Zo hoef je nooit meer je telefoon uit je zak te halen om een telefoongesprek op te starten.

Lees verder na de advertentie.

Zo werkt Wear Dialer

Wear Dialer is een app voor Android Wear waarmee je rechtstreeks vanaf je pols een telefoongesprek kunt starten. Je kunt kiezen of je rechtstreeks een contactpersoon wil bellen, een telefoonnummer in wil voeren of uit je gespreksgeschiedenis een nummer wil kiezen.

Als je de app opstart, kun je direct kiezen uit de vier mogelijke opties om iemand te bellen. De kracht van de app zit ‘m dan ook in zijn simpliciteit: met een paar simpele tikken heb je meteen de persoon te pakken die je nodig hebt.

Je kunt Wear Dialer op de meeste smartwatches van Motorola, LG, Huawei en Asus gebruiken. De app is gratis te downloaden, al kun je met een kleine betaling extra functies beschikbaar maken. Met de Premium-versie is het bijvoorbeeld mogelijk om afbeeldingen in te stellen voor je contactpersonen en favorieten kiezen, die je rechtstreeks uit het favorietenmenu kunt bellen.

Wear Dialer werkt ook op smartwatches die niet voorzien zijn van een luidspreker. Als je iemand belt via de app, dien je dus alsnog je telefoon uit je zak te halen, of gebruik moeten maken van een bluetooth-koptelefoon als je zonder telefoon wil bellen.

Download de app

Wear Dialer is gratis te downloaden in de Google Play Store. Met in-app aankopen kun je de mogelijkheden van de app uitbreiden. Om de app te kunnen gebruiken, heb je Android 4.3 of hoger nodig op je smartphone en minimaal Android Wear 1.3 op je smartwatch.

Download Wear Dialer in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu