Dit is de must-have app voor je Android Wear-smartwatch

Redactie
27 mei 2015, 11:58
1 min leestijd
Dit is de must-have app voor je Android Wear-smartwatch

Wear Mini Launcher is een enorm handige app voor Android Wear-smartwatches, waarmee je op je slimme horloge een speciale sectie met snelle instellingen en alle beschikbare apps krijgt.

Lees verder na de advertentie.

De app is al langer in Google Play beschikbaar en heeft recentelijk een update gekregen waardoor het mogelijk wordt om met één druk op je smartwatch de flitser van je smartphone in te schakelen, afspelende muziek te beheren of je smartphone te vergrendelen. Daarnaast is  Wear Mini Launcher met name bekend voor de mogelijkheid om snel apps op te starten, hoewel dit met de laatste versie van Android Wear ook gemakkelijker is geworden.

Dit kun je met  Wear Mini Launcher

wearminilauncher1

Via de app op je smartphone kun je  Wear Mini Launcher naar eigen wens aanpassen, bijvoorbeeld om eerst de beschikbare apps en dan pas alle instellingen te tonen. Via de sectie voor apps kun je snel Android Wear-apps opstarten, met de snelle instellingen kun je onder andere wifi en bluetooth inschakelen, de helderheid aanpassen en het geluid op stil zetten.

Wear Mini Launcher is op dit moment beschikbaar voor de LG G Watch, Samsung Gear Live, Motorola Moto 360, LG G Watch R, Sony Smartwatch 3 en Asus Zenwatch. Via een in-app-aankoop kun je de ontwikkelaar steunen, maar dat is niet benodigd om extra features te krijgen.

Download  Wear Mini Launcher

Wear Mini Launcher is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.3 en hoger. Voor gebruik is logischerwijs een Android Wear-smartwatch benodigd.

Download Wear Mini Launcher in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu