Wedstrijd: win de navigatiesoftware Sygic voor Android

Redactie
17 september 2009, 18:00
1 min leestijd
Wedstrijd: win de navigatiesoftware Sygic voor Android
sygic android


Sygic heeft onlangs navigatiesoftware voor Android-toestellen uitgebracht. Voor €79,99 navigeer je door heel Europa. We zullen Sygic de komende dagen gaan testen, maar wil je het ook wel eens zelf proberen, dan hebben we nu een leuke actie. We mogen namelijk aan één van onze lezers een gratis exemplaar van de Sygic-navigatiesoftware voor Android weggeven!

Om te winnen moet je het volgende doen:

Lees verder na de advertentie.

  1. Volg Planet Android via Twitter (@planetandroid).
  2. Leg in een tweet van maximaal 140 tekens waar jij met Sygic naartoe zou willen navigeren. Het mag een romantische plek zijn, maar ook een plek die in het nieuws is geweest, of om een andere reden bijzonder is (OK, mocht het niet in 140 tekens lukken, dan mag je er best nog een tweede bericht achteraan sturen). Sygic omvat heel Europa en een groot deel van Oost-Europa, dus er is genoeg keuze uit bestemmingen.
  3. De meest originele inzender krijgt een promotiecode voor de Europese versie van Sygic voor Android en kan daarmee de software helemaal gratis downloaden.

Je hebt tot vrijdagavond 18:00 uur (dus de komende 24 uur) de tijd om je tweet te sturen.

Actie: 10% korting op Sygic voor Android

Mocht je naast de prijzen vallen, dan hebben we een andere leuke actie: 10% korting op de aanschaf van Sygic voor Android.

Gebruik hiervoor de volgende kortingscode: EARLY239528

Deze kortingscode is speciaal aangemaakt voor bezoekers van Planet Android en kan maximaal 1.000 keer worden gebruikt. Bestellen doe je in de online shop van Sygic. De kortingscode is geschikt voor de Android-, Symbian- en Windows Mobile-versie van Sygic en is geldig tot uiterlijk 29 september 2009.

Categorie: Navigatie
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's