De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

WeerMeister: plan je fiets- of looproute zonder nat te worden

Redactie
9 september 2014, 18:31
1 min leestijd
WeerMeister: plan je fiets- of looproute zonder nat te worden
weermeister

WeerMeister is een nieuwe Android-app die je een loop- of fietsroute laat plannen en kijkt wanneer het ergens regent. Zo weet je precies of je droog aan het eindpunt komt. Met de app zet je punten op de kaart, stelt in of je met de fiets of te voet gaat en WeerMeister laat vervolgens zien wanneer er regen valt en of je later of juist eerder moet vertrekken om droog te blijven.

In tegenstelling tot andere buien-apps is WeerMeister dus echt bedoeld voor onderweg. Want het is handig om te weten of het gaat regenen op een plek, maar als je veel onderweg bent wil je juist weten wanneer het ergens op jouw route gaat regenen. En daarmee biedt WeerMeister een vrij unieke functie aan zijn gebruikers.

Lees verder na de advertentie.

WeerMeister

Naast het plannen van routes kun je deze routes ook opslaan, om zo bijvoorbeeld je favoriete fietsroute of werkroute snel in te laden. De weerdata is afkomstig van Buienrader, KNMI, WeerOnline en Openweathermap, en in totaal zijn Nederland, België (90 procent) en Zuid-Duitsland gedekt.

De eerste 10.000 installaties van WeerMeister krijgen de app zonder advertenties, en de teller staat op moment van schrijven nog maar op de 500 installaties. Als je er dus redelijk snel bij bent, kun je ‘m zonder advertenties gebruiken.

Downloaden

WeerMeister is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 3.0 en hoger.

Download WeerMeister in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu