De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wees een eikel op kantoor met Office Jerk

Redactie
5 september 2011, 15:45
1 min leestijd
Wees een eikel op kantoor met Office Jerk
Wees een eikel op kantoor met Office Jerk

Ontwikkelaar Fluik heeft een spel uitgebracht waarmee je de frustratie van een werkdag op een nietsvermoedende collega kunt uiten door hem met alles te raken wat je binnen handbereik hebt. Hierbij kun je man iets tegen zijn hoofd aangooien, zijn monitor verbrijzelen of hem proberen op te blazen. Hoewel je je collega niet echt om het leven kunt brengen, is het spel wel een ideale manier om wat kantoorminuutjes te doden en je, voor eventjes dan, als een eikel te gedragen.

De opzet van het spel doet heel erg denken aan het spelletje Paper Toss waarbij je papierpropjes in een prullenbak moet gooien. Bij Office Jerk kun je echter met alles wat op je bureau ligt gooien zoals een golfbal, een kopje, een rode nietmachine, diverse soorten cakes en taarten en zelfs een staaf dynamiet. Hierbij wordt het gooien van spullen wel bemoeilijkt door een blazende ventilator die dan weer harder en dan weer wat zachter blaast.

Lees verder na de advertentie.

Als je de persoon voor je raakt reageert deze telkens weer anders. Gooi je ver mis bijvoorbeeld dan kan deze ook wat zeggen, probeer bijvoorbeeld de deur recht eens te raken, en hierdoor is het spel wel wat interactiever dan Paper Toss. Linksonderin wordt de score bijgehouden op een bureaukalender. Om het spel te spelen heb je minimaal Android 2.1 nodig. Office Jerk voor 71 cent te downloaden in de Android Market, maar ook beschikbaar als gratis versie met reclames.

Downloaden via Android Market: Office Jerk Free (gratis)

Downloaden via Android Market: Office Jerk (€0,71)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu