Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Weet waar te feesten met Wazzup2nite

Redactie
15 januari 2012, 17:30
1 min leestijd
Weet waar te feesten met Wazzup2nite
Weet waar te feesten met Wazzup2nite

Met Wazzup2nite kan je snel op je Android-telefoon nazoeken waar je vanavond uit kunt gaan. De app geeft je informatie over evenementen die worden gehouden in de grote steden van Nederland zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Als je een event hebt gevonden kan je deze toevoegen aan je favorieten of delen met je vrienden via de bekende sociale netwerken. Ook kan je chatten met andere Wazzup2nite-gebruikers, mits je hun telefoonnummer hebt. Daarnaast kan je je abonneren op je favoriete clubs. Het totale aanbod van evenementen is helaas nog niet al te groot.

Het idee achter Wazzup2nite is goed, maar er ontbreekt nog teveel om de app echt aan te kunnen raden. Zo is maar een select aantal clubs en evenementen in de app terug te vinden. Bij de evenementen die worden weergegeven staat wel duidelijk de prijs vermeld, maar het is niet mogelijk om in de app direct tickets aan te schaffen. Het is wel handig dat je je kan abonneren op je favoriete clubs, hoewel dit aanbod nog vrij klein is. Ook kun je zoeken op toekomstige datums, hoewel het totale evenementen ook vrij beperkt is.

Lees verder na de advertentie.

Om Wazzup2nite te gebruiken heb je minimaal Android 2.2 nodig. Als je voor de eerste keer inlogt dien je jezelf te registreren met behulp van je telefoonnummer. Hierbij wordt ook meteen je adresboek gescand of meer mensen de app gebruiken. De app heeft veel potentie, maar zal dan wel flink meer informatie moeten aanbieden. Vooralsnog is de app alleen nuttig als je favoriete clubs worden ondersteund.

Downloaden via Android Market: (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu