Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Weet waar te schaatsen met Natuurijs

Redactie
29 januari 2012, 15:15
1 min leestijd
Weet waar te schaatsen met Natuurijs
Weet waar te schaatsen met Natuurijs

Na een paar dagen vorst begint het bij de meeste fanatieke schaatsers alweer te kriebelen. De vraag is echter waar kan je eigenlijk schaatsen. Hier probeert de Android-app Natuurijs een antwoord op te geven. In de app worden plaatsen getoond waar je veilig op natuurijs kunt schaatsen. Hierbij zie je ook de afstand staat tot de plaatsen, dus weet je in één oogopslag waar je hebt snelste kunt gaat schaatsen. Heb je zelf een goede plaats gevonden dan kan je die gemakkelijk toevoegen.

Als je de app opent wordt gevraagd om in te loggen met je Facebook-account. Ondersteuning voor Twitter is er nog niet, maar volgt volgens de makers spoedig. Natuurijs is wel te volgen op @Natuurijs. Het is niet mogelijk om niet in te loggen, en dat kan een ijsbreker zijn voor sommige gebruikers. Verder is niet veel aan te merken op de app. De kaart met locaties is duidelijk en vertelt je waar je goed natuurijs kunt vinden.

Lees verder na de advertentie.

Het zelf toevoegen van een locatie is ook gemakkelijk. Je kunt de naam van de plaats aangeven en het soort locatie. Ook kan je per locatie vertellen of het goed ijs is of niet en extra informatie geven. Handig voor andere gebruikers die nog moeten beslissen waar ze gaan schaatsen. Natuurijs is gratis te downloaden in de Android Market. Je hebt minimaal Android 2.1 nodig om de app te kunnen draaien.

Downloaden via Android Market: Natuurijs (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu