Wekelijkse Humble Sale bevat Android-game McPixel

Gijs Ettes
16 augustus 2013, 8:33
1 min leestijd
Wekelijkse Humble Sale bevat Android-game McPixel
mcpixel

Tegenwoordig komt de Humble Bundle-website iedere week wel met een nieuw pakket, en daar zit vaak één of meerdere Android-games bij. Deze week is dat McPixel, een toffe titel waar je normaal 2,49 euro voor betaalt.

Dankzij de Weekly Sale van Humble Bundle betaal je er dus voor wat je zelf wilt. Alleen 0 dollarcent is geen optie. Je krijgt er echter ook de pc-titels Botanicula (een erg schattig spel), The Showdown Effect en Thomas Was Alone bij. Als je meer dan het huidige gemiddelde betaalt, krijg je bovendien Amnesia: The Dark Descent. Dit is een fantastische horrorgame voor onder andere Windows, Mac en Linux.

Lees verder na de advertentie.

McPixel is eigenlijk een parodie op de populaire tv-serie van vroeger, genaamd MacGyver. In ieder level heb je namelijk slechts 20 seconden om ergens wat dynamiet onschadelijk te maken.  Dit moet vaak op erg vreemde of erg irritante manieren gebeuren. Onderstaande trailer verduidelijk eigenlijk helemaal niets van die ervaring; McPixel is iets dat je zelf moet ervaren.

Ga naar de website van de Humble Weekly Sale om jouw donatie van een zelfgekozen bedrag aan een zelfgekozen doel te doen. Met 1 dollarcent kun je al wegkomen; voor 1 dollar krijg je de Steam-keys voor alle spellen. Betalen gaat onder andere via PayPal.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu