De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Werkt Motorola aan een sporthorloge met Android-synchronisatie?

Redactie
28 juli 2011, 18:34
1 min leestijd
Werkt Motorola aan een sporthorloge met Android-synchronisatie?
motorola-horloge

Motorola zou volgens Engadget wel eens bezig kunnen zijn met een concurrent van de Nike+ SportWatch. Het nieuwe polsklokje is bedoeld voor hardlopers en fietsers, die onderweg hun prestaties willen vastleggen. Het handige is dat de gegevens niet alleen met je pc worden gesynchroniseerd, maar ook met je Android-toestel. Het horloge bevat een GPS-ontvanger om de afgelegde afstand te meten en kan muziek afspelen om het tempo erin te houden.

Mogelijk gaat het horloge de MotoActive heten, wat erop wijst dat Motorola de producent is. Maar zeker is dat nog niet. De foto’s zijn afkomstig uit een enqu ªte die de tipgever onder ogen kreeg. Daarbij werden meerdere naamsuggesties voor het apparaat gedaan, waaronder de MotoActive. Vandaar dat de link al snel met Motorola werd gelegd.

Lees verder na de advertentie.

Het horloge doet aan een iPod nano denken, maar het getoonde lettertype wijkt af van wat Apple normaal gesproken gebruikt. Bovendien wekt de synchronisatie met Android bepaald niet de indruk dat het om een Apple-product gaat.

motorola-sporthorloge
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu