What the Eve is de ideale app voor een avondje uit

Wouter Nijsen
3 maart 2016, 19:22
2 min leestijd
What the Eve is de ideale app voor een avondje uit

What the Eve is een Nederlandse app waarmee je kunt bekijken  wat er in de buurt zoal te doen is. Zo vind je snel een feestje of een leuke voorstelling voor een avondje uit.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met What the Eve

What the Eve werd vorige week gelanceerd en staat gratis in Google Play. Zie het als een soort uitgaanskalender waarmee je snel checkt  waar je terecht kunt voor een leuk avondje uit. Denk aan concerten of theatervoorstellingen in de buurt, maar ook aan clubs in de omgeving of films die in de bioscoop draaien.  Alles wordt door de app verzameld en op fraaie wijze gepresenteerd. Wanneer je een optie aantikt en een zoekradius bepaalt, worden de beschikbare voorstellingen onder elkaar getoond. What the Eve  toont  meer informatie en geeft je ook de mogelijkheid om direct tickets aan te schaffen.

Weet je niet zo goed waar je naar op zoek bent, dan kun je terecht bij `Nu & straks`, `Dit weekend` of `Jouw moment`. Hier worden alle beschikbare uitgaansgelegenheden in de buurt of op een bepaalde dag getoond. Zit je krap bij kas, dan kun je het scherm gebruiken waar alle mogelijkheden voor een gratis avondje uit op een rijtje worden gezet.  Ook hier kun je gemakkelijk filteren op dag en locatie.

Op het moment van schrijven toont What the Eve alleen uitgaansmogelijkheden in de Randstad. Na verloop van tijd worden hier  meerdere gebieden aan toegevoegd, waarna de app over enkele maanden voor heel Nederland geschikt moet zijn. Of en wanneer hij naar België komt, is niet bekend. Dankzij het grote en diverse aanbod heeft de app wat ons betreft wel al potentie.

What the Eve downloaden

Via onderstaande link kun je What the Eve downloaden. De app vraagt om 10MB aan vrije opslagruimte en Android 4.0.3 of hoger voor de installatie.

Download What the Eve in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu