De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Update voor WhatsApp voegt veel nieuwe emoji toe

Wouter Nijsen
10 februari 2016, 19:33
1 min leestijd
Update voor WhatsApp voegt veel nieuwe emoji toe

De Android-versie van WhatsApp krijgt een update die een flink aantal nieuwe emoji toevoegt. Hiermee kun je je berichten met nieuwe icoontjes opfleuren.

Lees verder na de advertentie.

Dit zijn de nieuwe WhatsApp emoji

whatsapp 2.12.411

De emoji waren al een tijdje aanwezig in de  bèta van de chat-app en ook WhatsApp Web- en iOS-gebruikers zijn  al voorzien van een update. Vanaf vandaag wordt de update officieel via Google Play beschikbaar. Nieuw zijn onder meer de champagnefles-, popcorn-, kalkoen-, nerd- en robot-emoji. Genoeg nieuwe mogelijkheden dus om mee te spelen. Ook is er een aparte sectie voor vlaggen toegevoegd, wat het overzicht met emoji wat overzichtelijker maakt.

Vorige week werd het mogelijk om veel grotere groepsgesprekken met WhatsApp te houden. Waar je voorheen ‘maar’ 100 man kon toevoegen aan een groepsgesprek, zijn dat er nu 256.

Download WhatsApp 2.12.441

Op het moment van schrijven staat WhatsApp 2.12.441 nog niet in Google Play. De update wordt de komende dagen naar iedereen uitgerold in Googles app-winkel. Via onderstaande link kun je checken of je de nieuwste versie hebt geïnstalleerd. Heb je geen zin om te wachten, dan kun je ook handmatig het apk-bestand downloaden. Check ook onze tip hoe je apk-bestanden op je Android installeert.

Download WhatsApp voor Android in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu