WhatsApp aanzienlijk sneller door update

whatsappWhatsApp heeft donderdag een update gekregen waardoor de app aanzienlijk soepeler lijkt te werken. Het scrollen in gespreksvensters en je lijst met contactpersonen gaat bijvoorbeeld met minder haperingen. De update brengt ook verschillende bugfixes en ondersteuning voor de Servische taal naar de populaire online berichtendienst.

Afgelopen maand heeft de Android-versie WhatsApp nog een groot redesign gehad. De tekstballonnen maakten plaats voor rechthoekig gevormde berichtjes en thumbnails worden nu groter weergeven in het gespreksvenster zelf. Het menu werd daarnaast in het algehele design van Android gegoten, bijvoorbeeld door het gebruik van het felle groen dat de populaire online berichtendienst eerst typeerde te verminderen.

Download: WhatsApp (gratis)

Alles uit WhatsApp halen?

Lees ook alles wat je moet weten over WhatsApp Android en de beste keuze voor een WhatsApp alternatief.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

WhatsApp nieuws