Belfunctie WhatsApp beschikbaar voor eerste gebruikers

Wouter Nijsen
31 januari 2015, 14:39
1 min leestijd
Belfunctie WhatsApp beschikbaar voor eerste gebruikers

Er zijn screenshots verschenen die tonen wat we van de belfunctie van WhatsApp kunnen verwachten. Het bellen met WhatsApp zou met een soort invitatiesysteem werken.

Lees verder na de advertentie.

WhatsApp bellen

Er gaan al maanden geruchten over de aanstaande belfunctie van WhatsApp, maar tot op heden was er nog weinig bekend. Vandaag is er echter nieuwe  informatie opgedoken, want een gebruiker op Reddit, bekend onder de naam pradnesh07, meldt dat hij het eerste telefoongesprek op WhatsApp heeft ontvangen. Het bellen via WhatsApp zou werken middels  een invitatiesysteem, waarbij het de bedoeling is dat de ene gebruiker iemand anders belt, waarna hij of zij van de functie gebruik kan maken.

Op de screenshots hieronder is te zien hoe de WhatsApp-belfunctie er  precies uitziet. Ook opvallend is de vernieuwde interface van de app, waarbij bovenin geschakeld kan worden tussen de belfunctie en de reguliere gesprekken in WhatsApp.

De belfunctie van WhatsApp schijnt echter nog niet optimaal te werken. Zo geeft de Reddit-gebruiker aan dat hij diverse keren heeft geprobeerd om de belfunctie bij vrienden te activeren, maar dat dit maar in  enkele gevallen is gelukt.

De gebruiker op Reddit geeft verder aan dat een specifieke versie van WhatsApp benodigd  is om de belfunctie te gebruiken. Deze kun je hier als APK-bestand installeren. Lees ook  je hoe je APK-bestanden kunt installeren op je Android-toestel.

Lees het laatste WhatsApp-nieuws

Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu