Met deze app heb je altijd de laatste bèta van WhatsApp

Gijs Ettes
18 januari 2016, 9:14
1 min leestijd
Met deze app heb je altijd de laatste bèta van WhatsApp

Als je een fervente WhatsApp-gebruiker bent, kan het interessant zijn om van de bètaversie gebruik te maken. Dan beschik  je geregeld  over nieuwe functies die mogelijk nog niet beschikbaar zijn in de laatste versie die in Google Play staat.

Lees verder na de advertentie.

Altijd de laatste WhatsApp bèta

Heb je geen zin om steeds de officiële website van WhatsApp in de gaten te houden of naar APK Mirror te gaan, dan kun je WhatsApp Beta Updater gebruiken om een seintje te krijgen als er een nieuwe bètaversie beschikbaar is. De applicatie zoekt op de achtergrond naar nieuwe updates (mits de functie `Enable notifications` is ingeschakeld) en kan deze meteen installeren. Dit scheelt een aantal stappen en zorgt ervoor dat je altijd over de laatste versie van WhatsApp beschikt.

whatsapp beta updater

Houd er wel rekening mee dat de bètaversie bugs met zich mee kan brengen. Anderzijds werden nieuwe mogelijkheden, zoals de belfunctie van WhatsApp en back-up via Google Drive, als eerste in de bèta beschikbaar.

WhatsApp Beta Updater

WhatsApp Beta Updater werd eerder uit Google Play gehaald omdat het de voorwaarden van de app-winkel zou schenden. De app is nu echter opensource beschikbaar via Github en bevat geen advertenties meer. Wel aanwezig zijn verschillende Material Design-elementen, waardoor de  app mooi past in het design van de laatste Android-versie.

Download WhatsApp Beta Updater in Google Play (gratis)

Bron: Github
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu