WhatsApp update maakt onderschriften bij foto’s mogelijk
Redactie

WhatsApp foto-onderschriftWhatsApp heeft een update gekregen waardoor het mogelijk wordt om een onderschrift bij een foto toe te voegen. Dit lijkt misschien een kleine update, maar in de praktijk is het echt enorm handig. In plaats van een foto te versturen waarna je een tekstbericht verstuurd, wordt dit voortaan in één keer verstuurd.

Een WhatsApp foto-onderschrift scheelt tijd, het staat mooier en het allerbelangrijkste: er ontstaat geen verwarring meer als een foto niet wordt verzonden, maar het tekstbericht wel. En dat laatste is bij ondergetekende al genoeg voorgekomen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

WhatsApp foto-onderschrift

whatsapp onderschriftHet WhatsApp foto-onderschrift is geen design-verandering: het zijn gewoon de foto en het tekstbericht in één spraakbubbel samengevoegd. Dit kun je op de afbeelding rechts zien. Het werkt in ieder geval wel fraai en zorgt ervoor dat je foto en bijbehorend bericht altijd samen en tegelijkertijd worden verstuurd.

De update wordt verspreid via het bètakanaal van WhatsApp, waarbij je eigenhandig het apk-bestand moet installeren. Hoe je dat doet, lees je in onze handleiding Android apk bestanden installeren.

Laatste WhatsApp-nieuws

Download

De bèta van WhatsApp is hier te downloaden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.