WhatsApp update maakt onderschriften bij foto’s mogelijk

Redactie
9 september 2014, 13:01
1 min leestijd
WhatsApp update maakt onderschriften bij foto’s mogelijk
WhatsApp foto-onderschrift

WhatsApp heeft een update gekregen waardoor het mogelijk wordt om een onderschrift bij een foto toe te voegen. Dit lijkt misschien een kleine update, maar in de praktijk is het echt enorm handig. In plaats van een foto te versturen waarna je een tekstbericht verstuurd, wordt dit voortaan in één keer verstuurd.

Een WhatsApp foto-onderschrift scheelt tijd, het staat mooier en het allerbelangrijkste: er ontstaat geen verwarring meer als een foto niet wordt verzonden, maar het tekstbericht wel. En dat laatste is bij ondergetekende al genoeg voorgekomen.

Lees verder na de advertentie.

WhatsApp foto-onderschrift

whatsapp onderschrift

Het WhatsApp foto-onderschrift is geen design-verandering: het zijn gewoon de foto en het tekstbericht in één spraakbubbel samengevoegd. Dit kun je op de afbeelding rechts zien. Het werkt in ieder geval wel fraai en zorgt ervoor dat je foto en bijbehorend bericht altijd samen en tegelijkertijd worden verstuurd.

De update wordt verspreid via het bètakanaal van WhatsApp, waarbij je eigenhandig het apk-bestand moet installeren. Hoe je dat doet, lees je in onze handleiding Android apk bestanden installeren.

Laatste WhatsApp-nieuws

Download

De bèta van WhatsApp is hier te downloaden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu