WhatsApp gebruik stijgt binnen vier maanden met 100 miljoen gebruikers

Redactie
20 december 2013, 19:09
1 min leestijd
WhatsApp gebruik stijgt binnen vier maanden met 100 miljoen gebruikers
WhatsApp gebruik

Het WhatsApp gebruik is de afgelopen vier maanden met 100 miljoen gebruikers gestegen. Het totaal komt volgens Jan Koum, directeur van de populaire online berichtensdienst, op 400 miljoen actieve gebruikers. Dit zijn gebruikers die de dienst daadwerkelijk gebruiken en niet alleen maar een account hebben aangemaakt.

WhatsApp geeft niet vaak cijfers vrij over zijn dienst. Ook adverteert WhatsApp niet om zijn dienst populairder te maken.

Lees verder na de advertentie.

Helaas meldt Koum niet hoe het staat met het verbergen van de laatst gezien-status voor Android. WhatsApp meldde eerder dat het bedrijf de feature, die al geruime tijd voor iOS beschikbaar is, ook naar Android wil halen.

Door het verbergen van de laatst gezien-status hebben andere contactpersonen niet meer de mogelijkheid om te zien wanneer jij voor het laatst online bent geweest. Deze optie is een doorn in het oog van veel WhatsApp-gebruikers, omdat ze daarmee de noodzaak voelen om sneller op een bericht te reageren.

Het blijft daarmee vooralsnog onduidelijk wanneer het vergen van de laatst gezien-status naar Android komt.

Alles uit WhatsApp halen?

Lees ook alles wat je moet weten over WhatsApp Android en de beste keuze voor een WhatsApp alternatief.

WhatsApp nieuws

Download WhatsApp

WhatsApp is gratis in Google Play te downloaden. Gebruikers kunnen voor 0,99 dollar per jaar een WhatsApp Android-abonnement afsluiten. In Nederland rekent WhatsApp 0,89 euro per jaar. Het is ook mogelijk om voor 2,40 euro of 3,34 euro een abonnement voor respectievelijk drie en vijf jaar af te sluiten. Betalen kan middels creditcard en PayPal.

Download: WhatsApp (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu