De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

WhatsApp toont nu ook wie er typt in groepsgesprekken

Gijs Ettes
21 november 2014, 9:13
1 min leestijd
WhatsApp toont nu ook wie er typt in groepsgesprekken

Je kunt vanaf nu ook in WhatsApp groepsgesprekken zien wie er een bericht aan het typen is. Voorheen werd al getoond als je gesprekspartner typt en nu gebeurt hetzelfde in groepschats.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe mogelijkheden in WhatsApp

De nieuwe functie binnen WhatsApp groepsgesprekken werd opgemerkt door Gizmodo.in en wordt stapsgewijs uitgerold. Daarnaast wordt weergegeven welke personen in een groepschat een audiobericht opnemen. Kort geleden werd ook het maximaal aantal deelnemers voor een groepsgesprek opgehoogd van 50 naar 100.

WhatsApp groepsgesprekken

Er is de afgelopen weken veel te doen geweest rondom WhatsApp. Na al het gedoe met de blauwe vinkjes, die tonen of een bericht ontvangen en gelezen is door de ontvanger, kondigde WhatsApp deze week aan eindelijk berichten te gaan versleutelen. Middels end-to-end-encryptie moet voorkomen worden dat chatberichten zijn te onderscheppen en lezen.

Daarnaast werd een week geleden een bètaversie van de app beschikbaar die het mogelijk maakt om de weergave van blauwe vinkjes uit te schakelen. Via deze link is de bèta van WhatsApp te downloaden. Nadat je het apk-bestand hebt geïnstalleerd ga je naar ‘Account > Privacy > Read Receipts’ om de blauwe vinkjes uit te zetten.

De officiële versie van WhatsApp is gratis te downloaden via onderstaande link. Deze wordt spoedig ook voorzien van deze optie.

Download WhatsApp in Google Play (gratis)

Het laatste nieuws over WhatsApp

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu