De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘WhatsApp werkt aan app voor Android-tablets’

Redactie
5 juni 2014, 7:51
1 min leestijd
‘WhatsApp werkt aan app voor Android-tablets’
whatsapp

WhatsApp werkt aan een speciale tablet-versie voor zijn app. Een anonieme WhatsApp-medewerker heeft de WhatsApp tablet-versie aangekondigd, alsmede een speciale Snapchat-achtige feature waarbij foto’s na enkele seconden weer bij de ontvanger verdwijnen.

Het nieuws komt van de Duitse krant Bild, die niet bekend staat op zijn zorgvuldige techjournalistiek. Neem het dus vooral met een flinke korrel zout.

Lees verder na de advertentie.

WhatsApp tablet

Via de WhatsApp tablet-app zouden gebruikers ook vanaf hun tablet kunnen chatten. Gebruikers vragen WhatsApp al jaren om een tablet-versie en speciale web-app waarmee ze zanaf hun computer WhatsApp-berichten kunnen versturen.

WhatsApp Facebook-overname

Ook zou WhatsApp werken aan een Snapchat-achtige functie waarbij de gebruiker eigenhandig kan instellen wanneer een verzonden foto bij de ontvanger verdwijnt. Bij de Snapchat Android-app is dit de meest populaire feature. Eerder zei WhatsApp-ceo Jan Koum dat zulke “gimmicks”, waarbij hij specifiek verdwijnende foto’s   la Snapchat noemde, niet in WhatsApp zullen verschijnen.

Verder meldt de anonieme WhatsApp-medewerker dat het team werkt aan een speciale nachtmodus en dat bellen met WhatsApp over enkele weken wordt geïntroduceerd.

Lees meer over WhatsApp

WhatsApp alternatieven

Lees alles wat je moet weten over WhatsApp Android en de beste keuze voor een WhatsApp alternatief. Ook de Telegram Android-app is een populair alternatief. WhatsApp zelf download je via onderstaande link.

Download

WhatsApp is gratis in Google Play te downloaden. De dienst maakt gebruik van jaarabonnementen die onder andere met PayPal kunnen worden betaald.

Download: WhatsApp (gratis)

Wil je een tablet kopen? Check ons overzicht met handige tips!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu