WhatsApp update brengt widgets en abonnement kopen voor vriend

Redactie
31 januari 2014, 12:29
1 min leestijd
WhatsApp update

Door de laatste WhatsApp update wordt het voor gebruikers mogelijk om widgets . Dat meldt Mobiflip.de, die de veranderingen als eerste hebben gespot. Via de WhatsApp-widgets kun je jouw laatste berichten bekijken. Door op een conversatie te klikken wordt het gesprek geopend, en het is ook mogelijk om door de widget te scrollen.

De tweede widget die beschikbaar is, kan voor het verzenden van foto’s via WhatsApp worden gebruikt. Als je op deze widget drukt kun je een foto schieten die je vervolgens direct naar een WhatsApp-contact kunt sturen.

Lees verder na de advertentie.

WhatsApp updates: nog meer dan widgets

whatsapp-android-widgets-2-2

Ook is er door de update een nieuwe functie aan WhatsApp toegevoegd waarmee je kunt betalen voor een vriend. Hierdoor kun je een abonnement aan één van je WhatsApp-vrienden cadeau doen.

En dat is handig, zeker omdat er velen zijn die niet over PayPal beschikken. Het is mogelijk om een abonnement voor één, drie of vijf jaar aan te schaffen   0,99, 2,67 en 3,71 euro. Bij het aanschaffen van het abonnement kun je uit jouw lijst met WhatsApp-contacten de betreffende persoon kiezen.

Alles uit WhatsApp halen?

Lees ook alles wat je moet weten over WhatsApp Android en de beste keuze voor een WhatsApp alternatief.

Download WhatsApp

WhatsApp is gratis in Google Play te downloaden. De update is nog niet live in Google Play, maar het apk-bestand kan al wel via de officiële website van WhatsApp worden gedownload. Hoe je apk-bestanden installeert, lees je in onze handleiding Android APK-bestanden installeren.

Download: WhatsApp (gratis)

Check ook ons artikel over Android widgets, met de beste tips en widgets voor jouw toestel!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu