Placeholder

WhatsApp update laatst gezienVorige maand schreven we al over de WhatsApp laatst gezien-status die op korte termijn te verbergen zou zijn en sinds afgelopen nacht is dat ook eindelijk mogelijk. De meest recente WhatsApp update voegt nieuwe privacy-instellingen toe voor je laatst gezien status, huidige status en profielfoto; deze kun je nu desgewenst afschermen. Daarmee voldoen de makers eindelijk aan de wensen die gebruikers al langer hadden.

De WhatsApp update los daarnaast een aantal bugs op en voegt een snelkoppeling naar de camera toe, zodat je sneller foto’s kunt versturen. Tevens zijn pictogrammen voor gedeelde video’s in chatgesprekken nu groter en is het mogelijk om voor het WhatsApp-abonnement van een ander te betalen.

Het verbergen van de WhatsApp laatst gezien status zorgt ervoor dat anderen niet meer kunnen zien wanneer jij voor het laatst online bent geweest. Eén nadeel: jij kunt het ook niet meer van anderen zien. Want Android-gebruikers zijn na al die jaren juist wel gewend aan het feit dat ze de status van andere Android-gebruikers kunnen zien. Een handige optie is om de WhatsApp laatst gezien status alleen te activeren voor jouw contactpersonen, in tegenstelling tot iedereen.

Download WhatsApp update

Lees ook alles wat je moet weten over WhatsApp Android en de beste keuze voor een WhatsApp alternatief. Ook de Telegram Android-app is een populair alternatief. WhatsApp zelf download je via onderstaande link.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: WhatsApp (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.