De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Whatson Planner: de handigste datumprikker voor Android

Redactie
21 december 2015, 11:36
2 min leestijd
Whatson Planner: de handigste datumprikker voor Android

Een uitje, etentje of iets anders  inplannen met drukbezette vrienden of familie, het kan een ware crime zijn. Datumprikkers worden erbij gehaald en afspraken tien keer verzet. Met Whatson Planner vind je een datum waarop iedereen vrij is.

Lees verder na de advertentie.

Het principe van de app  van Nederlandse makelij is eigenlijk heel eenvoudig. In plaats van dat iedereen zijn eigen agenda moet doorspitten op een gaatje, doet Whatson Planner  dit voor jou.

Eenvoudig plannen

Je start door je telefoonnummer in te voeren, waarna je een bevestigingscode ontvangt en je wat gegevens in moet vullen. Vervolgens kun je selecteren welke dagen en uren van de week je sowieso geen afspraak wilt plannen met de Niet storen-optie. Tot slot moet je aanvinken tot welke van jouw digitale agenda’s de app toegang krijgt en je  kunt aan de slag.

Je kunt afspraken inplannen met contactpersonen uit je telefoonboek. Voorwaarde voor de app om daadwerkelijk te functioneren is wel dat zij ook Whatson Planner geïnstalleerd hebben staan (zowel voor Android als iOS beschikbaar). Kies voor de optie ‘Vind de tijd’ om een datum en tijdstip te vinden waarop alle genodigde kunnen.

Zo kun je selecteren in welk tijdsbestek de afspraak moet plaatsvinden, tijdens welk dagdeel, op welke dag en hoe lang de afspraak duurt. De app doorzoekt daarna alle gekoppelde agenda’s en geeft de drie beste opties. Weten jullie al wanneer je wilt afspreken, dan kun je dat ook gewoon aanvinken en een gezamenlijke afspraak plannen.

Whatson Planner downloaden

Erg handig dus wanneer je het invullen van datumprikkers of het eeuwige ge-oever via een WhatsApp-groep beu bent en het samenkomen lekker simpel wilt houden. Als genoeg mensen gebruik gaan maken van de app bevat deze zeker potentie.

Whatson Planner bevat geen irritante reclame en is via onderstaande link gratis te downloaden, vereist Android 4.0 of hoger en neemt 10MB aan opslagruimte in beslag.

Download Whatson Planner in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu