Vind de perfecte whisky voor iedere situatie met Whisky Suggest

Rick van der Veer
10 maart 2017, 16:58
2 min leestijd
Vind de perfecte whisky voor iedere situatie met Whisky Suggest

Ben je een whisky-liefhebber en vind je het lastig kiezen? Met Whisky Suggest kun je voor iedere situatie de juiste whisky vinden en nieuwe smaken ontdekken.

Lees verder na de advertentie.

Whisky Suggest

Met Whisky Suggest kun je eenvoudig je persoonlijke whisky-collectie bijhouden. De app helpt je niet alleen met het bijhouden van welke whisky’s je al hebt gedronken, je kunt er ook een heleboel nieuwe soorten mee ontdekken. Je kunt kiezen of je je collectie privé wil houden of dat je je ervaringen met je vrienden wil delen. Daarnaast kun je recensies checken en achterlaten voor je favorieten.

Je kunt op meerdere manieren whisky’s toevoegen aan de app. Door op naam te zoeken kun je in de database van de app kijken of je je whisky kunt vinden. Je vindt whisky’s nog sneller door de barcode van de fles te scannen, waardoor je ‘m meteen in je lijst kunt zetten. Ook kan de app je nieuwe soorten aanraden op basis van welke whisky’s je eerder al in de app gezet hebt.

Eén van de pluspunten van Whisky Suggest is dat je op smaakprofiel kunt zoeken. Weet je dus niet welke whisky je moet halen, maar wel wat voor een smaak je wil? Dan kun je instellen wat voor een smaak je wil, waarna de app je een reeks whisky’s aanraadt die voldoen aan het profiel.

Whisky Suggest maakt het makkelijk én leuk om nieuwe whiskey te ontdekken.

Ook als je geen winkels in de buurt hebt kan de app je van dienst zijn. Whisky Suggest biedt namelijk een lijst met online winkels die naar jouw locatie verzenden. Zo kun je dus vanuit je luie stoel vanaf je smartphone je favoriete whisky’s bestellen.

Whisky Suggest downloaden

Via onderstaande link is Whisky Suggest gratis te downloaden uit de Play Store. Om de app te kunnen gebruiken heb je Android 4.2 of nieuwer nodig.

Download Whisky Suggest in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu