Speel Wie is de Mol? 2019 mee met de Android-app
Erwin Vogelaar

Wie is de Mol?

Gratis

Onze score

7

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is inmiddels alweer gestart. De Wie is de Mol Android-app is er ook weer klaar voor. De app laat je het tegen je vrienden opnemen in de strijd om de mol.

Wie is de Mol Android-app

Wie is de Mol? 2019 is afgelopen weekend weer gestart, met een groep nieuwe kandidaten en een nieuwe mol. Elke zaterdag om 20:30 op NPO1 kijk je mee. Voor het nieuwe seizoen is ook de Android-app weer bijgewerkt, zodat je ook vanuit thuis mee kunt spelen. De app is weinig veranderd vergeleken met vorig jaar, behalve dat alle nieuwe kandidaten erin verwerkt zijn. Toch is het een leuke manier om de serie mee te beleven, door de strijd aan te gaan met je vrienden.

Het idee van de app is dat je elke week, voordat de nieuwe aflevering begint, punten uitdeelt aan de kandidaten die je verdenkt als de mol. Gaat die kandidaat in de volgende aflevering naar huis, dan ben je de punten die je ingezet hebt kwijt. Dit betekent dat je de week erna minder punten in kunt zetten. Alle punten die je hebt ingezet op kandidaten die nog in het spel zitten, worden verdubbeld. Dus je moet goed in de gaten houden wie je verdenkt en wie totaal niet. En is het nou slim om je punten te verdelen, of om je op één kandidaat te richten?

Tot zover stelt de app nog niet veel voor, maar het wordt pas echt leuk als je deelneemt aan poules. Je kunt zelf een poule oprichten of je bij een poule van vrienden voegen. Vervolgens heeft de app elke week een ranglijst met wie er het beste voor staat qua punten. Tevens zijn er statistieken van alle gebruikers van de app te vinden over welke kandidaten het meest verdacht worden.

Wie is de Mol? downloaden

De Wie is de Mol? Android-app is gratis te downloaden in de Play Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je minimaal Android 4.1 nodig.

Download Wie is de Mol? in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.