Wie is de Mol Android-app: samen met je vrienden op jacht naar de Mol

Redactie
9 januari 2014, 19:44
1 min leestijd
Wie is de Mol Android-app: samen met je vrienden op jacht naar de Mol
Wie is de Mol Android

Wie is de Mol is één van de favoriete programma’s van ondergetekende. En hoogstwaarschijnlijk van meerderen, want eind vorig jaar won het televisieprogramma de befaamde Televizier-Ring.

Het nieuwe seizoen kun je meespelen met de handige Wie is de Mol Android-app, waarmee je het tegen je vrienden in verschillende poules kunt opnemen. De app laat je, net als de kandidaten van Wie is de Mol, vragen beantwoorden over de Mol.

Lees verder na de advertentie.

Wie is de Mol Android-app

Wie is de Mol Android

De Wie is de Mol Android-app laat je in poules tegen elkaar spelen. Deze poules kunnen door jou of anderen worden aangemaakt, waarna je anderen voor de poule kunt uitnodigen.

Wekelijks komen er vragen voorbij die gaan over de volgende aflevering. Probeer als beste het verloop van Wie is de Mol te voorspellen en houd in de gaten hoe andere spelers het doen!

Er is ook een grote prijs te winnen. Degenen die in de top tien eindigt van beste Wie is de Mol-spelers, maakt namelijk kans om op reis te gaan en de opnames van aflevering één van het volgende Wie is de Mol-seizoen bij te wonen.

De Wie is de Mol Android-app is gratis beschikbaar in Google Play en kan alleen met een Facebook-account worden gebruikt. De app is compatibel met apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download: Wie is de Mol (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu