Wie is de Mol-jubileum: zo speel je mee en onthul je de mol

Colin Baak
1 september 2020, 14:02
2 min leestijd
Wie is de Mol-jubileum: zo speel je mee en onthul je de mol

In 2020 is het tijd voor het jubileum van Wie is de Mol en komend weekend (zaterdag 5 september) gaat het nieuwe seizoen van start! De Android-app is voorzien van een nodige update en laat je weer meespelen.

Wie is de Mol-jubileum

Het is een speciaal seizoen van Wie is de Mol?. De serie bestaat namelijk al twintig jaar en daarom gaan tien oud-deelnemers de strijd weer met elkaar aan. In dit seizoen moeten ze puzzelen, rennen en klauteren in Toscane, Italië om uiteindelijk de Mol te ontmaskeren.

Elke zaterdagavond om 20:30 uur kijk je mee via NPO1. Voor het nieuwe seizoen is ook de Android-app weer bijgewerkt, zodat je vanuit thuis meespeelt. De app heeft een frisse update gehad, maar de deelnemers van dit jaar zijn er nog niet in te vinden. Die blijven namelijk geheim tot de aftrap op zaterdag 5 september.

Een tweede kans | Jubileumseizoen Wie is de Mol?

Wel heb je een account nodig en inloggen kan via Google, Facebook of je e-mailadres. Voordat de wekelijkse aflevering begint, zet je je punten in op kandidaten die volgens jou de mol (kunnen) zijn. Heb je het mis en gaat die persoon toch naar huis, dan ben je de ingezette punten kwijt. Daardoor heb je de week erna minder punten over om in te zetten.

Heb je punten ingezet op een deelnemer die mag blijven, dan worden die verdubbeld. Ook moet je zelf bepalen of je de punten verdeelt of juist inzet op één persoon, want dan kan het ook maar zo over zijn. Daarbij kun je tevens de wekelijkse testvraag invullen om nog meer punten te scoren.

Dat is natuurlijk leuk, maar nog leuker wordt het als je deelneemt aan poules. Je kunt zelf een poule oprichten of aansluiten bij een al gemaakte. Ben je een echte molloot, dan speel je natuurlijk mee in de Android Planet-poule. Installeer dus even de WIDM-app en klik op bovenstaande link. Via de app check je daarnaast elke week wie er het beste voor staat qua punten.

Wie is de Mol? downloaden

De Wie is de Mol? Android-app is gratis te downloaden in de Play Store via onderstaande link. Voor nu kun je nog geen punten inzetten, maar wel poules aanmaken, het laatste WIDM-nieuws lezen of nog even nalezen hoe het allemaal precies werkt.

Download de Wie is de Mol?-app in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu