Wikango verandert je telefoon in een radarmelder

Redactie
18 september 2010, 11:06
1 min leestijd
Wikango verandert je telefoon in een radarmelder
wikango

Moet je vaak de snelweg op, maar ben je het beu om je halve maandloon aan snelheidsboetes uit te geven? Wikango Speed Trap Locator is een melder van vaste radar- en mobiele flitslocaties. Als Wikango gebruiker krijg je toegang tot een grote Europese gebruikersgroep. De leden daarvan geven waarschuwingen van vaste radars, mobiele flitslocaties en gevaarlijke plaatsen aan elkaar door. Met een eenvoudige druk op het scherm is het mogelijk alle andere gebruikers op de hoogte brengen.

Standaard waarschuwingen
Er zijn drie soorten standaard waarschuwingen die Wikango geeft. Dat zijn de vaste radars, een verkeerslicht en potentiële mobiele flitslocaties. (Dit zijn locaties waar regelmatig mobiele controles plaatsvinden.)

Lees verder na de advertentie.

Live waarschuwingen
Live waarschuwingen worden in real-time aangegeven en uitgewisseld door de gebruikers. Zodra een gebruiker de aanwezigheid van een mobiele radar of een gevaarlijke plaats opmerkt, worden alle andere gebruikers daar direct over geïnformeerd. Nadat je zelf een vaste radar of een mobiele flitslocatie doorgegeven heb, klik je op de bijbehorende maximumsnelheid van de weg waar je op rijdt.

Safety Cars
De functie “Safety Cars” biedt de mogelijkheid om te weten hoeveel gebruikers er op een weg of in een gebied zijn.

wikango2

Wikango is dus een handige applicatie die boetes kan voorkomen. De applicatie is te vinden in de Android Market voor een prijs van € 9,90.

Categorie: Reizen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's