De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wikipedia app volledig vernieuwd, bètaversie nu te downloaden

Redactie
6 juni 2014, 10:31
1 min leestijd
Wikipedia app volledig vernieuwd, bètaversie nu te downloaden
wikipedia app

De online encyclopedie Wikipedia heeft een nieuw design gekregen met de kersverse bèta-app voor Android. In deze bèta-app zijn verschillende nieuwe features te vinden, die eerst in deze app worden getest en vervolgens naar de officiële Wikipedia-app worden uitgerold. Wil je als eerste de nieuwe features testen en gebruiken? Download dan de bèta Wikipedia app.

Het design is de belangrijkste verandering. De Wikipedia app heeft nu een op Android 4.0 gebaseerd uiterlijk met een hamburger-menu. Hier kun je onder andere inloggen, je geschiedenis bekijken, bookmarks openen of naar een willekeurige Wikipedia-pagina gaan.

Lees verder na de advertentie.

Wikipedia app

De app is geheel native en biedt gebruikers de optie om Wikipedia-pagina’s vanaf hun mobiel aan te passen. Ook is de Wikipedia app een stuk sneller, zowel bij het navigeren als zoeken. Een informatiebalk met snelkoppelingen geeft voortaan de mogelijke subkoppen aan, om zo sneller door lange artikelen te navigeren. Dan hoef je niet eindeloos te scrollen.

De ontwikkelaars willen met de bèta Wikipedia app feedback krijgen voordat de veranderingen ook naar de officiële app worden gepusht. Deze is eveneens in Google Play te downloaden, en heeft nog steeds een design dat rechtstreeks uit de tijd van Froyo lijkt te komen.

Download

De bèta Wikipedia app is gratis in Google Play te downloaden.

Download: Wikipedia Beta (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu