De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Wikitude krijgt update en uitbreiding met Wikitude.me

Wouter Nijsen
29 augustus 2009, 0:15
1 min leestijd
Wikitude krijgt update en uitbreiding met Wikitude.me
logo

WikiTude, de eerste augmented reality-browser voor Android, heeft recent een update gehad. Daarnaast hebben de makers een nieuwe dienst genaamd WikiTude.me gelanceerd. Met WikiTude geïnstalleerd op je Android-telefoon heb je altijd en overal een mobiele reisgids op zak die Wikipedia-informatie over POI’s in je omgeving op je scherm laat zien. De laatste update van Wikitude zorgt voor een verbeterde user-interface en een  duidelijker verschil tussen POI’s die dichtbij of verder verwijderd zijn van je huidige locatie.

Daarnaast is er een slider toegevoegd waarmee je kunt aangeven tot welke afstand de POI’s in je scherm getoond moeten worden en een verbeterde filtermogelijkheid voor zoekresultaten. De meest innovatieve wijziging is de toevoeging van de dienst Wikitude.me.

Lees verder na de advertentie.

Met Wikitude.me kunnen gebruikers via een webinterface, een Facebook-, Google-, Twitter- of Yahoo-account  hun eigen POI’s toevoegen aan het Wikitude-platform. Zodra deze data is toegevoegd is deze ook direct zichtbaar voor andere Wikitude-gebruikers. Zo kun je dus iedereen laten weten wat je favoriete restaurant, café of winkel is.

Zoals bij alle gebruikergegenereerde data valt of staat het geheel met de kwaliteit van de data die gebruikers aanleveren. De tijd zal leren of het een interessante database wordt, of een vergaarbak van onzinnige locaties. Wikitude is te vinden in de Android Market, of via het scannen van de QR-code. Voor de iPhone-gebruikers: speciale aandacht voor de laatste seconden van onderstaand demofilmpje.

Via: Wikitude

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu