De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Winamp 1.0 voor Android: gratis mp3-downloads en streaming

Redactie
11 maart 2011, 11:40
1 min leestijd

Nullsoft heeft een nieuwe versie uitgebracht van Winamp. Versie 1.0 brengt een aantal vernieuwing, zoals de integratie van Spinner.com. Via deze website is het mogelijk om gratis mp3’tjes te downloaden en om naar meer dan 350 radiostations te luisteren. Dit kan nu ook in Winamp. Daarnaast voegden de ontwikkelaars van Nullsoft een optie toe om in één oogopslag de beste SHOUTcast-stations te zien. Tenslotte is de gebruikersinterface van de mediaspeler opnieuw verbeterd, waardoor Winamp op dit moment één van de betere muziekapplicaties in de Android Market is.

Eén van de fijnste functies van Winamp is de WiFi-synchronisatie met je computer. Zo hoef je jouw telefoon nooit meer met een USB-kabel te verbinden met de computer. Muziek wordt draadloos op je telefoon gezet. Ideaal!

Lees verder na de advertentie.

Persoonlijk ben ik fan van de stijl van Winamp. Er zijn verschillende mooie widgets verkrijgbaar, zelfs voor op het lockscreen van je telefoon. Ook ondersteunt Winamp als één van de weinige mediaspelers ‘gestures’. Hierdoor kun je acties uitvoeren door met je vinger over het scherm te vegen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's