Winamp brengt betaalde Pro-versie uit

Redactie
5 februari 2012, 16:00
1 min leestijd
Winamp brengt betaalde Pro-versie uit
Winamp brengt betaalde Pro-versie uit

De muziekspeler Winamp is nu ook beschikbaar in een Pro-versie. De betaalde variant voegt onder meer ondersteuning voor FLAC-bestanden toe, browsen via folders en crossfade zodat muzieknummers beter in elkaar overlopen. Ook krijg je een 10-band graphic equalizer waarmee je de muziekkleur kunt aanpassen naar jouw eigen voorkeur. Winamp Pro brengt ook persoonlijke aanbevelingen mee voor radiostations en de mogelijkheid om bijna alle streaming audio op het internet te beluisteren.

Via SHOUTcast kun je duizenden radiostations gratis beluisteren met Winamp. Met de persoonlijke recommendaties kun je wat meer uit deze service halen. Vooral de ondersteuning voor extra audioformaten en het browsen van folder zijn heel fijn als je veel muziek op je telefoon hebt staan. Het homescreen van Winamp is ook aan te passen met Winamp Pro.

Lees verder na de advertentie.

De betaalde versie van Winamp kost 3,84 euro en is vooral aan te raden als je de app echt veel gebruikt. Zo verdwijnen de reclames die soms best wel vervelend kunnen zijn. Maakt je dit niet zoveel uit dan kan je beter voor de gratis versie van de muziekspeler van Nullsoft gaan. Het is ook mogelijk om via de gratis app een upgrade naar de betaalde app uit te voeren. Je hebt wel Android 2.1 nodig om Winamp te kunnen gebruiken.

Downloaden via Android Market: Winamp Pro (€3,84)

Downloaden via Android Market: Winamp (gratis)

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's