Winamp voor Android in Market met lockscreen-widget

Redactie
21 oktober 2010, 8:27
1 min leestijd
Winamp voor Android in Market met lockscreen-widget
winamp1
winamp2

De publieke bètaversie van Winamp is vanaf vandaag in de Android Market te downloaden. Wellicht kennen de meeste bezoekers deze muziekspeler al, want het is een populair programma voor Windows. De applicatie voor Android werkt voortreffelijk voor een eerste bèta en zit boordevol functies. Zo komt de muziekspeler met een lockscreen-widget, waardoor je een liedje snel kunt skippen. Daarnaast kan Winamp via WiFi muziek synchroniseren. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om via de USB-poort van je computer mediabestanden over te zetten.

Hieronder een overzicht van andere mogelijkheden:

Lees verder na de advertentie.

  • De applicatie ondersteunt Last.fm scrobbling. Als je een nummer afspeelt, dan is dit voor vrienden via Last.fm te zien.
  • Maak je eigen afspeellijsten door met liedjes te schuiven.
  • Winamp komt niet alleen met een widget voor het lockscreen van je telefoon, maar ook met een widget voor het homescreen.
  • Stel een liedje in als ringtone.
  • De belangrijkste knoppen (Start/Pauze/Volgende nummer) zijn altijd zichtbaar in de applicatie, ook al snuffel je even door de instellingen of afspeellijsten.
  • Je kunt een liedje permanent verwijderen. Dus het nummer niet alleen uit een afspeellijst gooien, maar ook nog eens van je Android.
  • Je kunt een liedje snel opzoeken via YouTube, Pandora of je browser door even lang te drukken op het muzieknummer.
  • En natuurlijk ondersteunt Winamp notificaties, die te zien zijn in de notificatiebalk.

De bètaversie downloaden en de applicatie zelf testen? Scan de QR-code hieronder! Winamp is beschikbaar voor telefoons met Android-versie 2.1 en hoger.

Downloaden via Android-browser: Winamp (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu