De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wizz Widget Beta: voeg extra widgets aan Honeycomb toe

Wouter Nijsen
14 juni 2011, 17:30
1 min leestijd
Wizz Widget Beta_Facebook_Android

Honeycomb is dé Android-versie die is toegespitst op tablets. De standaard Honeycomb-interface ziet er op zich prima uit, maar het aantal meegeleverde widgets is niet bepaald groot. Gelukkig is er Wizz Widget Beta, die het standaard Honeycomb-assortiment aanvult met een aantal, niet alleen nuttige, maar ook nog eens mooie en goed werkende widgets.

Wizz Widget Beta geeft je de mogelijkheid om widgets voor Facebook, Twitter, Agenda, Calendar en Google Reader aan je Honeycomb-homescreen toe te voegen. Voordeel van alle widgets is dat ze het scrollen van de inhoud ondersteunen. Daarnaast zijn er voor Facebook, Twitter en Google Reader ook nog zogenaamde stack-widgets beschikbaar. Bij deze widgets wordt de inhoud als een verzameling losse kaartjes weergegeven waar je doorheen kunt bladeren. Naast alleen het tonen van informatie zijn de widgets helemaal interactief. In de agenda kun je een afspraak toevoegen en de Twitter en Facebook widgets zijn tevens te gebruiken als volwaardige app. Alle widgets hebben overigens hun eigen instellingen voor ondermeer het aanpassen van de lettergrootte en het thema.

Lees verder na de advertentie.

Wizz Widgets Beta is nog volop in ontwikkeling en aangezien het een betaversie is zal er ongetwijfeld hier en daar wel een klein (schoonheids)foutje te ontdekken zijn. De algemene indruk is echter dat Wizz Widgets Beta prima werkt en een fraaie aanwinst voor je Honeycomb-homescreen is. Wizz Widget Beta is gratis te downloaden in de Android Market. Direct downloaden kan door het scannen van de QR-code.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu