De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

WordBoxer: nieuw fris Nederlands woordspel te downloaden in Google Play Store

Redactie
17 december 2012, 8:39
1 min leestijd
WordBoxer: nieuw fris Nederlands woordspel te downloaden in Google Play Store

WordBoxer is tof. Echt tof. Denk Wordfeud 2.0, alleen dan met een gave interface én meer interessante uitdaging. Simpel gezegd is WordBoxer een woordspel waar je betere woorden dan de tegenstander moet zoeken. Het aantal punten dat een woord oplevert, wordt bij de andere speler afgetrokken of bij jou opgeteld. De eerste die al zijn punten kwijtraakt of bij de twaalfde ronde de minste punten heeft, verliest.

WordBoxer is een gratis Androidgame en beschikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Frans, Catalaans, Zweeds en Deens. Als je (heel simpel) een account hebt aangemaakt, kun je tegen (Facebook)vrienden, willekeurige tegenstanders of de computer spelen. Het is mogelijk om meerdere wedstrijden tegelijkertijd te spelen, op drie verschillende niveaus: lichtgewicht, middengewicht en zwaargewicht. Tijdens het spelen kun je om met je tegenstander chatten en ontvangt je een push-notificatie zodra je aan de beurt bent.

Lees verder na de advertentie.

Als je met een game begint, krijg je een veld met allerlei letters en speciale power-ups te zien. Deze power-ups kunnen bestaan uit dubbele woordwaarde, driedubbele letterwaarde en andere verdubbelingen van de waarde. In het spel zijn ook paarse tegels te zien. Als je een letter op een paarse tegel in je woord meepakt, wordt de woordwaarde bij jouw punten geteld. Normaal gesproken wordt de woordwaarde van de tegenstander afgetrokken.

Het menu van WordBoxer bestaat verder uit de Boksclub waar je al je resultaten kunt zien en deze met je vrienden kunt vergelijken, en een handig statistieken-overzicht. De app laat wel advertenties zien. Deze zijn via een in-app aankoop van 1,79 euro te verwijderen. Dit geeft je ook de mogelijkheid om tot 25 matches tegelijkertijd te spelen.

Download: WordBoxer (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu