Fijne WordPress-update laat Android-app sneller werken

Gijs Ettes
3 april 2014, 17:12
1 min leestijd
Fijne WordPress-update laat Android-app sneller werken
Wordpress Android-app

Je weblog bijwerken vanaf je smartphone of tablet is dankzij de uitstekende WordPress Android-app een fluitje van een cent. De update voor de app die vandaag door de makers ter beschikking is gesteld, introduceert een aantal fijne vernieuwingen. Zo kun je nu je berichtenoverzicht op een natuurlijke manier verversen door het beeld naar beneden te trekken, in plaats van op een aparte knop te drukken.

Daarnaast moet de applicatie sneller werken, waardoor je nieuwe content sneller ziet en kunt bewerken. Berichten aanpassen vergt minder van je toestel, waardoor haperingen bij het toevoegen van media aan een post tot het verleden moeten behoren. Verder kun je nu oneindig scrollen door berichten en pagina’s om precies datgene te vinden wat je zoekt. Tot slot worden statistieken in de app sneller ingeladen.

Lees verder na de advertentie.

De WordPress Android-app is een must have voor wie een Android-toestel bezit en een blog beheert dat op het platform wordt gehost. Je kunt vanuit de app berichten en pagina’s aanmaken en bewerken, reacties modereren, thema’s aanpassen, snel statistieken inzien en ga zo maar door.

In principe zijn alle belangrijke WordPress-functies aanwezig, zodat je niet hoeft aan te klooien met de browservariant. De Android-app is net zo gratis als WordPress zelf en wordt regelmatig van updates voorzien. De grootte en minimale Android-versie verschilt per apparaat.

Download: WordPress (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu