De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Kleine update geeft WordPress-app Material Design

Gijs Ettes
8 januari 2015, 13:02
1 min leestijd
Kleine update geeft WordPress-app Material Design

De WordPress Android-app is van een update voorzien die voornamelijk visuele verbeteringen met zich meebrengt. De app heeft eindelijk een Material Design-sausje gekregen.

Lees verder na de advertentie.

Kleine update voor WordPress-app

wordpress-app update

Dankzij de update heeft de WordPress-app nu een blauwe bovenbalk die er strakker uitziet, alsmede de actieknoppen die we van Android 5.0 kennen en die je kunt gebruiken voor het opstellen van nieuwe berichten. Ook de weergave in landschapmodus is verbeterd, zodat je het overzicht behoudt als je je WordPress-blog bewerkt.

Versie 3.5 van de WordPress-app zorgt er daarnaast  voor dat namen in reacties automatisch worden aangevuld, wat een hoop typ- en zoekwerk scheelt. Verder is er een nieuwe rasterlay-out voor de mediabibliotheek (mits je gebruikmaakt van de tabletversie) en kun je als je voor de eerste keer inlogt bekijken wat de status van de zichtbaarheid van je blog is.

Je weblog bijwerken vanaf je smartphone of tablet is dankzij de uitstekende WordPress Android-app een fluitje van een cent. Je kunt gemakkelijk blogs aanmaken en bewerken en het beeld naar beneden trekken om het berichtenoverzicht te bewerken. De app heeft niet alle functies van de webversie, maar werkt snel en makkelijk genoeg om kleine aanpassingen door te voeren. Tot slot  bevat de app statistieken, de optie om reacties te modereren, thema’s aan te passen en ga zo maar door.

De meest recente versie van WordPress voor Android download je via onderstaande link. De grootte en minimaal vereiste Android-versie verschilt per apparaat.

Download WordPress in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu