World of Goo nu te downloaden in de Android Market

Redactie
28 november 2011, 19:55
1 min leestijd
World of Goo nu te downloaden in de Android Market
World of Goo nu te downloaden in de Android Market

Het populaire spel World of Goo is nu eindelijk te spelen op een Android-apparaat. Zoals eerder al duidelijk werd is de game vandaag in de Android Market verschenen. Naast een betaalde versie is ook meteen een demo-versie uitgebracht zodat je ook eerst World of Goo kunt uitproberen voordat je besluit het spel te kopen. Tot 5 december krijg je veertig procent korting op de volledige versie die nu 2,50 euro kost.

World of Goo was al te spelen op de PC, Mac, Wii en iOS waarbij de game meerdere prijzen kreeg en unaniem goed is ontvangen door critici. Nu is het spel dus ook beschikbaar voor Android. Voor iedereen die World of Goo niet kent, het is een uitgebreide puzzelgame waarbij je de Goo Balls steeds naar de uitgang van een level moet leiden. Dit kun je doen door met ze te bouwen. Naast de eenvoudige gameplay blinkt het spel uit vanwege de goede graphics en een originele soundtrack. De Android-versie komt met OpenFeint zodat je je scores met andere gamers kunt vergelijken.

Lees verder na de advertentie.

Om World of Goo te spelen heb je minimaal Android 2.2 of hoger nodig. De game is universeel en is op telefoon en tablets te spelen. De gratis demoversie biedt alleen toegang tot de eerste wereld. Om alle werelden te spelen zal je 2,50 euro moeten betalen. Vanaf 5 december moet je 3,50 euro neerleggen voor het populaire spel van ontwikkelaar 2D Boy dus wees er vlug bij.

Downloaden via Android Market: World of Goo Demo (gratis)

Downloaden via Android Market: World of Goo (€2,50 tot 5 december, daarna €3,50)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu