World Of Goo zal maandag in de Android Market te vinden zijn

Redactie
26 november 2011, 12:00
1 min leestijd
World Of Goo zal maandag in de Android Market te vinden zijn
World Of Goo zal maandag in de Android Market te vinden zijn

Begin oktober liet ontwikkelaar 2D Boy al weten dat het populaire spel World Of Goo zo snel mogelijk voor Android uitgebracht zou worden. De Android-versie heeft echter wat vertraging opgelopen maar nu blijkt dat World of Goo komende maandag dan eindelijk in de Android Market te vinden zal zijn. Het spel zal dan niet World of Goo heten maar GooDroid. Qua inhoud zal er gelukkig niets veranderen aan de indie game.

World Of Goo is een soort van puzzelgame die gebruik maakt van de zwaartekracht. Het is de bedoeling om de Goo Balls naar de uitgang van een level te leiden. Dit doe je door met ze te bouwen. Het spel heeft wel wat weg van Lemmings en blinkt uit vanwege de goede graphics en de originele soundtrack. De Android-versie zal ook OpenFeint ondersteunen en je kunt ook achievements verdienen.

Lees verder na de advertentie.

GooDroid zal werken op telefoons en tablets. Je hebt minimaal Android 2.2 nodig om de game van ontwikkelaar 2D Boy te kunnen draaien. World of Goo zal te downloaden zijn in de Android Market voor 3,75 euro.

Bron: Android Next

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu