De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

3 redenen om het nieuwe Worms 4 op je Android te spelen

Wouter Nijsen
7 januari 2016, 19:07
2 min leestijd
3 redenen om het nieuwe Worms 4 op je Android te spelen

Worms 4 was al een tijdje te downloaden voor iOS en is nu ook beschikbaar voor Android. We zetten uiteen waarom je het nieuwe spelletje zou moeten spelen.

Lees verder na de advertentie.

1. De bekende Worms-gameplay

De Worms-serie gaat al heel wat jaren mee en Worms 4 is het nieuwste spelletje dat beschikbaar is voor smartphones. De game werd vorig jaar september al uitgebracht in de App Store, maar vindt gek genoeg pas nu zijn weg naar Android. Waarom ontwikkelaar Team17 zo lang heeft gewacht is onduidelijk, want het is één van de leukste mobiele games van de afgelopen maanden.

In Worms 4 doe je in principe hetzelfde als in andere games uit de serie. Twee teams van wormen staan tegenover elkaar  en gebruiken de gekste wapens om elkaar af te slachten. Kenmerkend aan Worms is dat je ook de omgeving kunt gebruiken om het leven van je tegenstander zuur te maken.

2. Vol met content

Worms 4 is geschikter voor mobiel gebruik dan voorgaande games. De missies zijn korter  en bevatten nog meer actie dan normaal. Hierdoor kun je het spelletje altijd oppakken, ook als je maar weinig tijd hebt.

Er is genoeg te doen in Worms 4. Met de 80 singleplayermissies ben je al heel wat uurtjes zoet, terwijl je ook aan evenementen kunt deelnemen of een dagelijkse uitdaging kunt starten. Laatstgenoemden  zijn tof, omdat ze meer uitdaging en variatie bieden. Ook word je altijd beloond met nieuwe upgrades voor je wormen.

3. Toffe multiplayermodus

Misschien wel het leukste aan Worms 4 is de multiplayermodus. Wanneer je met een Facebook-account inlogt, kun je de game spelen tegen vrienden of vreemden  uitdagen. De multiplayermodus is dynamisch, wat wil zeggen dat je één tegen één speelt en in real time wapens moet inzetten. Het is belangrijk om strategisch na te denken en te checken hoe je de omgeving kunt gebruiken.

Worms 4

Worms 4 voor Android downloaden

Wil je Worms 4 downloaden, dan kan dat via onderstaande link. De game vraagt om 270MB aan vrije opslagruimte en Android 2.3 of hoger. Het spel kost eenmalig 2,49 euro, al kun je via in-app aankopen upgrades aanschaffen.

Download Worms 4 in Google Play (2,49 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's