Wrike brengt Exchange-sync in twee richtingen naar Android

Redactie
27 maart 2009, 15:08
1 min leestijd
Wrike brengt Exchange-sync in twee richtingen naar Android
Wrike

Het synchroniseren via Exchange is al een tijdje mogelijk met je Android-toestel, al werkt het bij de meeste oplossingen van derden maar in één richting. Wrike heeft een applicatie ontwikkeld die het in twee richtingen kan. Het is vanaf 26 maart verkrijgbaar via Android Market en heet ContactsCalendarSync. De applicatie zorgt draadloos en volledig automatisch voor het synchroniseren van contactpersonen en afspraken van een Exchange-server naar je Android-toestel en weer terug. Op de website van de ontwikkelaar kun je meer informatie vinden.

Toch schiet ContactsCalendarSync op één punt tekort ten opzichte van NitroDesk’s TouchDown: die kan e-mail synchroniseren. TouchDown kan sinds kort ook push aan.

Lees verder na de advertentie.

ContactsCalendarSync kost $24,95 en is daarom nog zomaar aan te schaffen voor Nederlandse gebruikers. Na het installeren start je de applicatie via het icoon. Via Menu > Settings vul je je e-mailadres en het wachtwoord van je Exchange-account in. De Autodiscover-functie zorgt dat alle overige instellingen automatisch worden gevonden. Eventueel kun je zaken als domeinnaam, gebruikersnaam en adres van je Exchange-webservice ook handmatig invullen. Met de knop Synchronize kun je daarna de synchronisatie starten.

Meer info: Wrike

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's