Wunderlist 2 uitgebracht: populaire gratis takenlijstapp wordt nóg beter

Redactie
19 december 2012, 17:55
1 min leestijd
Wunderlist 2 uitgebracht: populaire gratis takenlijstapp wordt nóg beter

Wunderlist, één van de meest populaire takenlijstapps in de Google Play Store, heeft vandaag de langverwachte update naar versie 2.0 gekregen. Met Wunderlist kun je lijstjes met herinneringen aanmaken en bijhouden die met al je toestellen (desktop, tablet, smartphone) worden gesynchroniseerd. Het is ook mogelijk om met andere Wunderlist-gebruikers een lijstje te beheren: handig voor het boodschappenlijstje 2.0! Wunderlist 2.0 heeft een nieuwe en simpelere gebruikersinterface gekregen en werkt sneller: zowel het bijhouden van taken als de synchronisatie.

In Wunderlist 2.0 vind je ook verbeterde herinneringen, repeterende taken en subtaken en meer ‘intelligente lijstjes’. Jouw takenlijsten zijn gemakkelijk via Androids deelsysteem te delen en je ontvangt een pushmelding als Wunderlist je moet waarschuwen. De ontwikkelaars hebben daarnaast ook nog een nieuwe verzameling achtergronden en een verbeterde widget toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

Op dit moment kampt Wunderlist met serverproblemen. Dit komt door het massale downloaden van de nieuwe app waar de dienst niet op voorbereid was. Het kan dus even duren voordat je een account kunt aanmaken en je takenlijstjes kunt synchroniseren.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PhYruJX4ek8

Download: Wunderlist (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu