Wunderlist synchroniseert taken met de pc

Redactie
16 maart 2011, 17:04
1 min leestijd

Er zijn al vele to-do-applicaties verkrijgbaar in de Android Market. Toch komen er regelmatig weer nieuwe apps bij, zoals Wunderlist. Wunderlist is een simpele to-do-applicatie, die ervoor zorgt dat je jouw taken nooit vergeet. Wunderlist is al verkrijgbaar voor de iPhone, iPad, Windows en Mac OSX en nu dus ook voor Android. De verschillende versie wisselen taken onderling uit, zodat je niet met je handen in het haar zit als je even geen laptop bij de hand hebt.

De applicatie voor Android is mooi vormgegeven, net zoals de web-applicatie en het programma voor Windows. Taken kunnen snel en gemakkelijk worden toegevoegd en de app synchroniseert perfect met de desktopversie. Toch merk ik dat de app nog wel bijgeschaafd moet worden. Zo is het nog niet mogelijk om de grootte van het lettertype te veranderen. Dit is erg storend op Android-toestellen met grotere schermen. Op de Galaxy Tab kon ik de taken haast niet lezen.

Lees verder na de advertentie.

Desondanks heeft Wunderlist de potentie om groot te worden. De grootte van de tekst wijzigen, misschien een mooie widget en de app is perfect. Alvast proberen? Wunderlist is gratis te downloaden.

Bron: Wunderlist

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu