De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

X-Plane: professionele vliegsimulator voor Android

Redactie
22 december 2010, 11:05
1 min leestijd
x-plane

Wil je graag een keer in de cockpit van een vliegtuig zitten? Binnenkort is het mogelijk, want de ontwikkelaars van Laminar Research brengen de bekende vliegsimulator X-Plane naar Android. Net als bij de volledige desktopversie kun je in X-Plane voor Android experimenteren met verschillende tijdstippen op de dag, weer, wind, turbulentie en vliegtuigen. Helaas is het niet mogelijk om over Nederland te vliegen, want Google Maps wordt niet ondersteund.

Je kunt kiezen uit zeven verschillende vliegtuigen: Piper Malibu, Beach King-Air, Eclipse Jet-500, Piaggio Avanti, Cirrus Vision, Cessna 172 en Columbia 400. Vervolgen zweef je boven een speciaal landschap. Probeer je vliegtuig zo lang mogelijk in de lucht te houden. In het begin stort je wellicht snel neer, maar door veel te oefenen wordt je als snel een amateur-piloot.

Lees verder na de advertentie.

X-Plane gaat ongeveer 10 dollar kosten. Dit is best veel geld, maar daarvoor krijg je wel een uitgebreid spel. Het spel is nog niet beschikbaar in de Android Market, omdat er wat technische problemen met de Market zijn. Zodra de applicatie te koop is, dan laten we dat via Android Planet of Twitter weten!

Update

X-Plane is nu te downloaden. Scan de QR-code hieronder en geniet van één van de beste vliegsimulators ooit!

Via: Android Central

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu