De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Xbox Music update voegt ondersteuning voor Intel-processors toe

Gijs Ettes
7 oktober 2013, 15:36
1 min leestijd
Xbox Music update voegt ondersteuning voor Intel-processors toe
xbox music update

Vorige maand werd Xbox Music, Microsofts variant op de populaire muziekdienst Spotify, gelanceerd in Google Play. De vandaag verschenen Xbox Music update voegt ondersteuning toe voor Android-apparaten met een Intel-processor.

Daarmee werkt de applicatie nu op Android, de Xbox 360, Windows 8 en via browsers. Gebruikers die benieuwd zijn naar de functionaliteit van de dienst kunnen deze eerst een maand gratis uitproberen.

Lees verder na de advertentie.

Xbox Music update

Microsofts muziekdienst heeft er behoorlijk lang over gedaan om op Android terecht te komen en ook de Xbox Music update heeft bijna een maand op zich laten wachten. Naast de eerder genoemde Intel-ondersteuning, moet de update er ook voor zorgen dat bugs en crashes die door veel gebruikers zijn gerapporteerd tot de verleden tijd behoren. Zo liep de applicatie regelmatig vast en waren er problemen met het afspelen van muziek.

Voor het aanvragen van een proefperiode bij Xbox Music heb je een pass nodig, waarbij het noodzakelijk is om bij registratie creditcardgegevens in te vullen. Dat is wellicht niet voor iedere gebruiker even handig, al biedt Xbox Music toegang tot ruim 30 miljoen nummers. Concurrent Spotify beschikt over een bibliotheek met circa 20 miljoen liedjes.

Na de proefperiode kost Xbox Music 10 euro per maand of 100 euro per jaar. De muziekdienst is ook gratis (beperkt) te gebruiken via het web, maar dan heb je te maken met advertenties. Op termijn volgt een optie om nummers offline te bewaren.

Download: Xbox Music (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu