Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Xpensy: kleurrijk je uitgaves bijhouden met gratis Android-app

Redactie
12 juli 2014, 15:37
1 min leestijd
Xpensy: kleurrijk je uitgaves bijhouden met gratis Android-app
xpensy

Uitgaven bijhouden: het kan een enorm lastig werkje zijn. Je hebt je stufi of salaris binnen en binnen een week is alles weg. Maar waar het allemaal is gebleven? Geen idee. Xpensy probeert, net als vele andere apps, die uitgaven inzichtelijk te maken. En dat doet de gratis Android-app met een kleurrijk design die het invoeren van bedragen wat leuker moet maken.

Xpensy biedt overzichten per dag, week en maand, en maakt het inzichtelijk waar je precies je geld aan uitgeeft. Aan het einde van de dag, week of maand kun je al je uitgaven in een toffe infographic bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Xpensy

Xpensy gebruikt kleuren voor verschillende categorieën, zoals eten, transport, gezondheid, kleding, entertainment en overige kosten. Per categorie voer je de uitgaven in, en daar heb je de mogelijkheid om een beschrijving en prijs in te vullen. Helemaal bovenin staat het totale bedrag dat je hebt uitgegeven in deze categorie.

Aan het einde van de dag, week of maand kun je een infographic samenstellen op basis van je uitgaven. Zo wordt per categorie getoond wat je hebt uitgegeven en hoeveel procent dit van het totaal is. Druk op een categorie en je krijgt meer gedetailleerde informatie over de categorie te zien. Handig!

Download

Xpensy is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 3.2 en hoger.

Download Xpensy in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu