De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Met deze app verstuur je tweets die zichzelf vernietigen

Gijs Ettes
2 februari 2015, 16:55
1 min leestijd
Met deze app verstuur je tweets die zichzelf vernietigen

Xpire is een van de vele Twitter-apps in Google Play, maar wel eentje die zich onderscheidt van soortgelijke applicaties. Je kunt er namelijk tweets mee inplannen die na verloop van tijd automatisch verdwijnen.

Lees verder na de advertentie.

Deze tweet vernietigt zichzelf over 30 seconden

xpire android

Op die manier moet Xpire volgens de makers jouw digitale voetafdruk verkleinen. Houd er wel rekening mee dat als je tweet verdwijnt hetzelfde geldt voor de reacties, retweets en favorites.

Je kunt met de app niet alleen tweets inplannen, maar ook snel eerdere berichten bekijken en eventueel verwijderen. Door gebruik te maken van steekwoorden vind je tweets terug die je toch liever niet openbaar wil hebben. Handig als je op sollicitatiegesprek gaat, maar niet je Twitter-account op privé wil zetten.

Xpire is ook in staat om je ‘sociale score’ te meten en te bepalen hoe riskant de content is die je via Twitter deelt. Dat kan tot een maximum van 3200 recente tweets. Verder kun je meerdere accounts koppelen en snel ongewenste volgers verwijderen. Tot slot is het uiteraard mogelijk om gebruikers die je zat bent te ontvolgen.

Xpire downloaden

Via de link hieronder kun je Xpire gratis downloaden. De app neemt weinig ruimte in beslag (circa 1MB) en vereist Android 4.0 of nieuwer.

Download Xpire in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu